Resurssit ja työvälineet

Tälle sivulle päivitän resursseja ja ilmaisia työvälineitä, joita suosittelen aloittaville yrittäjille. Osa resursseista ja työvälineistä on täysin ilmaisia. Ilmaisilla ohjeilla pääset alkuun ja voit ottaa varempia askeleita eteenpäin. Epävarmuus ja epämääräisyys kuuluu jossain määrin aina yrittäjyyteen ja uuden oppimiseen, mutta kaiken ei tarvitse koko ajan olla liian haastavaa. Apua saa ja kannattaa ottaa vastaan. Ymmärrän ja tiedän omakohtaisesti, että aloittavalla yrittäjällä ei ole välttämättä rahaa sijoittaa tarpeellisiin palveluihin, vaan täytyy aloittaa ilmaisista ja pieneen budjettiin sopivista palveluista ja tuotteista. Tämän takia halusin työstää sinulle ja muille aloitteleville yrittäjille resursseja helpossa muodossa, jotta pääset alkuun ja et luovuttaisi ainakaan ohjauksen ja vastausten puutteen takia yrittäjyyttä.

                                                                                                                                                                                                                             Terveisin, Krista

Ilmainen työkirja arvon lisäämiseen ja kirkastamiseen

Päivitetty 25.2!

Oletko palveluntuottaja ja aloitteleva yrittäjä?
Turhauttaako sinua epäselvyys, joka saa sinut epäröimään ja epäilemään itseäsi?
Jos hieman olet ollut turhautunut, niin lähdetään työstämään sinulle selkeyttä yhdessä. Tätä varten minäkin täällä olen! 🙂 Kokeile ensi hätään tätä ilmaista työkirjaa.

Työkirja sisältää asiaa itsestäänselvyyksistä:
* hintamielikuvat
* sijainti
* kellonaika

Lataa ilmaiseksi oikealla olevasta painikkeesta —>

Haluatko tietää, mitä muita ilmaisia resursseja ja työvälineitä suosittelen aloittavalle yrittäjälle

Kokoan tälle sivustolle runsaasti ilmaisia työvälineitä, jotka sopivat aloittelijoille. Ainakaan tästä ei jää oman yrityksen ja yrittäjyyyden kehittäminen kiinni. Nämä työvälineet sopivat kokeneemmillekin ja ovat pitkäikäisiä myös ilmaisina versioina. Monista näistä on saatavilla maksullinen versio, joilla saa taas enemmän ominaisuuksia käyttöön.

Ilmaisia työvälineitä yrittäjille

Tiedostojen säilytys, työpäiväkirjat, musiikki, podcastit, sähköpostilistat, projektinhallinta, kuvien käsittely, grafiikat, analytiikka ja SEO. Säännöllisesti täydentyvä listaus!

Hei, haluatko verkostoitua somen puolella?

Olen aika aktiivinen Instagramissa ja verkostoidun siellä mielelläni muiden yrittäjien (ja yrittäjiksi haluavien) kanssa mielelläni. instagram.com/luovamiete