Hei, olen Krista ja LuovaMiete on yritykseni. Kiva tutustua

Krista Holopainen LuovaMiete yrittäjä

Asiakaspalvelutyöstä yrittäjäksi, sitten kulttuurituottajaksi ja taas yrittäjäksi

Olen kulttuurituottaja, joka käyttää nyt tuottajan osaamistaan yksinyrittäjien yritystoiminnan selkeyttämiseen ja tukemiseen.

En tarjoa yhden muotin ratkaisuja, vaan pureudun syvemmin aina jokaisen ihmisen ja hänen yritystoiminnan tilanteeseen. Asiakkaani harvemmin haluavat suorittaa yrittäjyyttä tietyn kaavan mukaan, joten koen ehdottoman tärkeäksi, että etsin jokaiselle sopivia ratkaisuja yritystoiminnan kehittämiseksi.

Taklaan yleensä yrittäjän epävarmuutta, joka johtuu vääränlaisista mittareista tai epäselvistä tavoitteista. Nostan uusilta kanteilta nähtäväksi asiakkaideni palveluiden arvoa ja hyötyjä, ja tämä usein saa ihmiset innostumaan omasta työstään ja yllättymään, miten merkityksellistä heidän työnsä on.

Asiakkaani ovat pääosin kahdenlaisia, joko he toivovat minun tekevän heille asiat helpoksi ja ulkoistavat jotain tehtäviä. Tai sitten he toivovat pidempiaikaista tukea ja kumppanuutta rakentavan ja uusia näkökulmia tuottavan keskustelun muodossa. Osalle sopii molemmat.
Palveluni hinnat ovat 375ylöspäin (+ALV) ja osamaksut ovat mahdollisia ilman ylimääräisiä kustannuksia.

Tervetuloa asiakkaasi!
Erityisesti ihmiset, ketkä tekevät töitä arvolähtöisesti, suurella sydämellä ja kokevat työnsä jopa elämäntehtäväksi ovat minun lempityyppejä asiakkaina. Parhaiten sovin erilaisiin asiakaskokemuksia ja palveluita tuottavien yritysten projekteihin ja rinnalle.

Toivotan tervetulleeksi monenlaiset ihmiset ja monenlaiset yritysvaiheet. Sinun ei tarvitse olla siis täysipäiväinen yrittäjä tai haluta sellaiseksi. Myös seksuaali- ja sukupuolivähemmistöihin kuuluvat tyypit ovat tervetulleita. Koska mielestäni yrittäjän ei tarvitse mahtua yhteen muottiin, niin ymmärrän ja olen avoin sille, että erilaiset elämäntilanteet, terveydelliset, persoonalliset, neurologiset ja muut asiat voivat vaikuttaa paljonkin yritystoiminnassa.

Kolme random faktaa minusta:
1. Asuisin puutarhassa, jos siihen olisi nyt mahdollisuus. Sillä aikaa teen tilaa erilaisille kasveille sisätiloihin. Ehkäpä kasvit olivat yksi syy innostua Green Care opinnoista, joista suoritin ihan vain perusteet. Niin ja opiskelin hetken aikaa ympäristötieteitä.  
2. Olen tyypillinen generalisti, eli osaamiseni on laajaa enemmän kuin syvää. Ymmärrän hyvin monenlaisia toimintaympäristöjä ja siksi tuen hyvin syväosaajia ja asiantuntijoita heidän työssään
3. Olen aika järjestelmällinen ja organisoiva tyyppi. Olen suunnitellut jopa pyykinpesuun optimirytmin Excelin avulla. Joo, en todellakaan oleta ja odota, että kaikki taipuvat tähän samaan. Ei huolta!

Miksi sitten minut kannattaisi palkata sparraajaksi, neuvoantajaksi, kumppaniksi ja rinnalla kulkijaksi? Tärkeä kysymys. 
Ainakin siksi, että olen 100% asiakkaideni puolella. Olen empaattinen ja ajattelevainen työkaveri, kuka pyrkii siihen, että sinun olisi helppo puhua minulle avoimesti ja rehellisesti. En säikähdä ärtymystä ja kiukkua, ja tätä monet ovat myös kiitelleet. Mun kanssa ei tarvitse esittää koko ajan iloista ja tyytyväistä.

Yksi parhaimmista puolistani on monipuolinen työtaustani. Olen tehnyt pitkään myyntiä ja asiakaspalvelua erilaisten yritysten, tuotteiden ja monenlaisten asiakkaiden kanssa. Kulttuurituottajan amk opinnot yhdistettynä avoimen yliopiston johtamisen perusteisiin, Leaniin ja muihin kursseihin ovat antaneet minulle paljon avaimia ratkoa yrityksen kehittämiseen ja yrittäjyyteen liittyviä tilanteita. Ehkäpä humanistina tarkastelen liiketoimintaa hieman erilaiselta kantilta, kuin moni on tottunut. Ja vaikka olen laajasti monesta kiinnostuva generalisti, koen tärkeäksi perehtyä asioihin ja olen todella utelias oppimaan uusia teorioita ja käytäntöjä.

Asiakkaani kokevat usein helpotusta, jo siitä, että ovat saaneet purkaa ajatuksiaan ja tuntojaan. Kummasti siitäkin jo ajatus selkeytyy. Ajatus ja yritystoiminta selkeytyy lisää, kun tarkastelemme sitä yhdessä. Tämä on auttanut useimpia ymmärtämään, miten paljon he osaavat ja tekevät. Ja tämän jälkeen useimmat hahmottavat paremmin sitä suuntaa, mihin he haluavat mennä ja mihin esimerkiksi kaipaavat enemmän apua tai tukea. Haluaisin sanoa, että tämä säästää rahaa, kun asiantuntijat lakkaavat juoksemasta erilaisten kurssien ja pikaratkaisujen perässä. Ainakin aikaa ja jaksamista se säästää. Samoin turhan säätämisen ja venkslaamisen määrä vähenee huomattavasti, aikaa voi käyttää vaikkapa lepäämiseen ja palautumiseen.

LuovaMiete Banneri about

Oletko valmis aloittamaan yhteistyön?

Voit tutustua lisää palveluihin, voit varata suoraan Calendlystä puhelinaikaa tai lukea LuovaMiete blogia

Suunnitelmia ja suuntaviittoja

Varaa puhelinaika

Lukemaan LuovaMiete blogia